Muc-Off fietsonderhoud de meest uitgebreide lijn om je complete fiets te reinigen, te smeren en te onderhouden!

Met een uitgebreide keuze aan verschillende fietsonderhoud middelen en borstels is Muc Off om die reden het bekendste onderhoud merk voor iedere fiets!

Haal met gemak met hun fiets schoonmaakset het ergste vuil van je fiets en aandrijflijn af.

Muc Off biedt ook een totaal assortiment biologische afbreekbare fietsonderhoud en ketting smeermiddelen aan. Muc-off producten zijn  er voor de mountainbiker, de triathleet, de wielrenners en iedere andere fietser die goed wil zorgen voor zijn of haar materiaal!

Fast-forward naar vandaag is Muc Off bike cleaner het go-to-merk voor toprijders en racers, van Team Ineos t/m Commencal Mountain Bike – UCI Downhill Team, atleten als Reece Wallace, Hannes Klausner en het fabrieksteam van Ducati. En, voor het geval je het nog niet gemerkt hebt, ze doen tegenwoordig iets meer dan het produceren van de originele roze reiniger. Zo hebben ze ook hun eigen Muc Off pressure washer ontwikkeld.  Dus voor je fietsonderhoud is Muc Off een absolute Must Have, A5 Sport heeft een groot assortiment Muc-Off producten en breidt steeds verder uit na eigen testen. Voor meer info neem contact op met onze A5 Klantenservice!

Filters