De manier waarop onze A5 Coaching en training werkt!

A5 COACH - Coaching en training

De weg naar betere resultaten in 4 stappen!

1. Kennismakings gesprek

Eerst vrijblijvend kennismaken en kijken of het klikt.

Is onze aanpak wel de oplossing voor je vraag in training en coaching? Soms is het best lastig om zelfstandig te bepalen hoe je jouw doelen makkelijk of snel kunt behalen. Na een eerste vrijblijvende kennismaking ontvang je een intakeformulier waarop jij achtergrondinformatie geeft over jouw sportieve verleden en je ambitie. Na het ontvangst gaan we de opgegeven informatie, doelen en wensen bespreken tijdens een face-to-face-kennismakingsgesprek.

We maken dus graag kennis met je om te kijken of het klikt. Lukt een persoonlijke afspraak niet vanwege de afstand dan kan dat ook via Skype of Zoom of de telefoon!

2. Kies je trainingsabonnement

Triathlon, Swimrun, Mountainbike, Coretraining

Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden als je resultaat wilt behalen. Dan is een persoonlijk sportadvies van een professionele coach meer dan welkom.

Wij doen het namelijk voor je. We helpen je de 1e stap te zetten richting een verbetering in je sport, zodat je ook daadwerkelijk kunt volhouden. We hebben dan ook verschillende trainingsabonnementen samengesteld in diversen sporten waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je behoeften en je sport niveau.

3. Persoonlijk trainingsschema

Sportbegeleiding op maat

Elke sporter die met ons samenwerkt, krijgt een trainingsplan toegesneden op zijn of haar levensstijl, eigen niveau en persoonlijkheid. Wat in balans is met relatie, school, werk, gezin en andere passies. We laten daarbij niets aan het toeval over!

Als het trainingsplan van kracht is, pakt A5 Coach zorgen en wegversperringen aan om ervoor te zorgen dat je vertrouwd raakt en vertrouwen hebt in de stappen die jij moet nemen. Na eventuele definitieve aanpassingen van het trainingsplan, start de weg naar verbetering richting je doel(en).

4. Meten = Weten = Progressie

Sterktes en zwaktes Fysiek en Mentaal

De trainings- software die we gebruiken helpt ons om je fysieke sterke en zwakke punten te identificeren, je conditie te controleren en je voortgang te volgen.

Bovendien richten we ons op de mentale kant. We gebruiken de Action Type methodiek om inzicht te krijgen in de manier hoe je gecoacht wilt worden en omgaat met tegenslag in training, als het niet lukt, hoe wel te focussen etc… Daarbij houden wij rekening met jouw manier van bewegen, leerstijl, temperament, communicatiestijl en wat het betekent voor je sportprestatie.

Trainingpeaks Progressie
A5Coach gebruikt TrainingPeaks Meten =weten

Onze basis software

Wij trainen met TrainingPeaks

Onze coaches hebben jarenlange praktische ervaring verzameld in wedstrijden en trainingen. We hebben onze variabele trainingsmethoden gedurende vele jaren aangescherpt door eigen ervaringen en die van onze sporters. We zijn dan ook overtuigd van hun effectiviteit.

A5 Coaching en Training bestaat ook uit het zoeken naar vernieuwing in nieuwe methoden en oplossingen die we geleidelijk introduceren vanwege de onderliggende fysiologische kennis die we hebben of juist aan het vergaren zijn!

Wat heb je nodig?

Elk A5 Coach – Trainingsplan is speciaal gemaakt om te gebruiken binnen de TrainingPeaks desktop-app, iOS-app en Android-app.
Benodigd; een (Gratis) basis account van TrainingPeaks.

Bekijk hier ons TrainingPeaks Profiel

https://www.trainingpeaks.com/coach/a5coach

TrainingPeaks is uitwisselbaar met meer dan 100 fitness-apps en apparaten. Of je nu een ervaren sporter bent of recreant, voltooide trainingen worden automatisch geüpload naar TrainingPeaks, zodat je ze kunt bekijken, beheren en analyseren.

Samengevat

Wat mag je van ons verwachten?

24/7 gedreven ervaren Active5 Coach

Doordat een professionele coach je begeleid in je sportontwikkeling weet je stap voor stap wat je moet doen om je conditie te verbeteren!

Verbetering in zelfvertrouwen

Je zelfvertrouwen zal aanzienlijk vergroten door het verbeteren van je prestaties!

Sport is onze passie; het geeft ons gewoon vleugels

Coaching is allesomvattend: een injectie van inspiratie, wij modelleren samen met jouw de weg, motiverend over welk onderwerp dan ook. Relevant of niet voor jouw sport!

Swimrun Training Basis
Training en coaching op maat

Je zult je sportdoelen sneller en veiliger bereiken doordat ons trainingsproces gericht is op continuïteit in je vooruitgang. Zodat je klaar bent om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wij brengen je sport in balans

In je leven moet er een plek zijn voor zowel familie, werk als je passie. We stemmen je trainingen af op je werkrooster en eigen doelstellingen.

Goede samenwerking

Het maakt niet uit of je een amateur of een professional bent als het gaat om je huidige niveau want we gaan je helpen om je doelen te bereiken!

SCROLL UP