Ass savers Gravel voorspatbord Mudder Mini Detour

 8,95 incl. BTW

8 op voorraad | levertijd: 1 - 2 Werkdagen

Ass savers Gravel voorspatbord Mudder Mini Detour

Het Gravel voorspatbord Mudder Mini Detour is klein en beschermt tegelijkertijd wat belangrijk is. Je headset en gezicht zijn niet alleen beschermd, maar het doet ook een goed werk om je stuurtas schoon en droog te houden. De Detour-editie van Mudder Mini heeft ook een verbeterde materiaaldikte gekregen voor extra stevigheid.

De meeste bikepacking-spullen zijn niet 100% waterdicht en een goede set spatborden kan je de ellende van een natte slaapzak of kleding aan het eind van de dag besparen.

Zelfs als je spullen volledig waterdicht zijn, zul je het gebrek aan modder op je tassen waarderen wanneer je stopt om een ​​jas uit te trekken of wanneer je ze in de tent brengt na een zware dag in het zadel. De volledige kit voegt minder dan 85 gram toe aan je totale gewicht, waardoor het ideaal is voor ultralichte bikepacking.

Visueel is de Detour Kollection geïnspireerd op het adembenemende landschap van de Torino-Nice Rally, een 700 km lang zelfvoorzienend bikepacking-evenement in de Frans-Italiaanse Alpen. Tijdens de editie van 2018 deelden ontwerper Jesper Jonsson en Ass Savers-oprichter Staffan Widell een bivak op de laatste avond van het evenement, met uitzicht op een spectaculaire zonsondergang over de laatste bergketen voor de finish in Nice.

Productinformatie:

  • Bescherming voorkant fiets; en je gezicht
  • Kan eenvoudig en veilig worden gemonteerd met antislipriemen
  • Geschikt voor alle cross/gravel vorken
  • Super lichtgewicht, slechts 21 gram
  • Houdt spray van je stuurtassen
  • Seizoen: 4-seizoenen

Categorie: Tag:

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ass savers Gravel voorspatbord Mudder Mini Detour” te beoordelen