Bryton Rider 320 fietscomputer

 99,95 incl. BTW

100 op voorraad

De Bryton Rider 320 fietscomputer is speciaal ontworpen voor het creëren van de beste weergave-ervaring.

De Rider 320 biedt ondersteuning voor ANT+- en BLE-sensoren voor meer gebruiksgemak en compatibiliteit en is voorzien van een geavanceerd optisch gekoppeld scherm van hoge kwaliteit. De Rider 320 biedt volledige ondersteuning voor Global Navigation Satellite System (GNSS) en uitgebreide dekking en veelzijdigheid in elk terreintype, zelfs tussen gebouwen en in het bos of in de bergen, en ook in gebieden waar de top 5 van Global Navigation Satellite Systemen (GNSS) gebruikt wordt.

De hoogwaardige optisch gebonden zwart-wit display biedt kristalheldere uitlezing zonder interferentie vanuit elke hoek en omgeving. Door gewoon naar de fietspagina te kijken, die tot 8 gegevens per pagina kan inpassen, is het mogelijk om een volledig inzicht te krijgen in uw prestaties in real-time.

Met het vizier op het meest gemakkelijke, werken zowel de ANT+ als BLE-sensoren perfect met de Rider 320 na eenvoudig koppelen. Voor het verbeteren van de compatibiliteit ondersteunt de Rider 320 zowel ANT+-vermogensmeters, met een betere stabiliteit van de verbinding en registreren van gegevens!

De Bryton Rider 320 GPS-fietscomputer bevat 5 verschillende satellietsystemen: GPS, Glonass (Ruslamd), BDS (China), Galileo (Europa) en QZSS (Japan), waardoor veel sneller opstarten en een veel betrouwbaardere satellietdekking wordt geboden in elke situatie, vooral bij afscherming door gebouwen/bomen, of zelfs bij het fietsen in de bergen.

Deze fietscomputer van Byrton bevat ruim 72+ functies waaronder tijd, snelheid, afstand, calorieën, cadens, hoogte, energie en HR. Hij biedt tot 35 uur aan batterijduur en u kunt tijdens de registratie opladen met een power bank.

De Bryton Rider 320 fietscomputer biedt compatibiliteit en functionaliteit van ANT+-vermogenmeters. De gebruiker kan gemakkelijk de cranklengte invoeren en de vermogenmeters kalibreren voor een nauwkeurige vermogenwaarde. Verder ondersteunt de Rider 320 nu Vermogenspedalen, die gemakkelijk gekalibreerd kunnen worden op dezelfde manier en waarmee gedetailleerde analyse van L/R-pedaalvermogen mogelijk is.

U hoeft zich nooit zorgen te maken over het missen van een belangrijk telefoongesprek, e-mail of SMS tijdens workouts. De Rider 320 meldt u wanneer u een telefoonoproep, een e-mail of een SMS ontvangt nadat u hem via BLE met uw smartphone hebt gekoppeld.

Geniet van de draadloze synchronisatie met de nieuwe Bryton Active App. Jouw trainingsgegevens kunnen automatisch via Bluetooth van de fietscomputer naar de Bryton Active App worden gesynchroniseerd, vanuit waar je met een eenvoudige koppeling je ritten naar STRAVA, TrainingPeaks, Selfloops en Relive automatisch kunt synchroniseren.

Categorie: Tag:

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen “Bryton Rider 320 fietscomputer”