• Restube zwemboeien

Restube Sports opblaasbaar drijfhulpmiddel

 99,95 incl. BTW

Azuur-blauw
Zwart-Limegroen
Wissen

RESTUBE Sports opblaasbaar drijfhulpmiddel voor meer veiligheid op en in het water!

De RESTUBE sports is een handig, compact en licht gewicht drijfhulpmiddel dat watersporters zoals kiteboarders, windsurfers en golfsurfers bij zich kunnen dragen. Raak je in de problemen dan kun je je hoofd boven water houden. De RESTUBE sports is gemaakt voor gebruik in zware omstandigheden.

Het water heeft op vele watersporters een enorme aantrekkingskracht en biedt veel plezier. Maar door watersport kun je ook serieus in de problemen komen, wanneer het weer plotseling verandert. Je materiaalpech of kramp krijgt of letsel oploopt door een val.

Met de Restube Sports breng je jezelf op tijd in veiligheid!

Geschikt voor activiteiten op het water onder zware omstandigheden zoals surfen, kiteboarden, windsurfen, golfsurfen maar kan ook gebruikt worden bij het roeien, kanoën, kajakken, vissen, duiken en suppen.

De RESTUBE Sports zwemboei is stijlvol vormgegeven en kan zowel horizontaal als verticaal gedragen worden. Je activeert hem door aan de trekknop te trekken waardoor hij zich vanzelf opblaast. Als je het heuptasje (Incl. Fluitje) verticaal bij je draagt, ondervind je minder weerstand tijdens het zwemmen. Perfect voor openwaterzwemmen, triatlon en andere sporten in het water.

De volledige opgeblazen RESTUBE gele zwemboei heeft een drijfvermogen van 75N /7 KG

Waardoor je je hoofd boven water houden, zodat je tijd hebt in een onveilige situatie om na te denken. De RESTUBE boei is ook met de mond op te blazen. Na gebruik kan je RESTUBE leeg laten lopen dankzij het ventiel en weer opbergen in het heuptasje, zodat je deze een volgende keer weer kunt gebruiken.

100% kwaliteit
De RESTUBE is ontwikkeld in Duitsland. Dankzij samenwerking met universiteiten, ambassadeurs en professionele lifeguards en hulpverleners wordt de RESTUBE technologie continue verbeterd om te kunnen voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

Herbruikbaar

De RESTUBE is na gebruik herbruikbaar. Spoel de RESTUBE af met schoon water en laat hem drogen. Plaats een nieuw 16 grams CO2 patroon in de houder. Het CO2 patroon is zout waterbestendig en roest niet in zeewater. Vouw de RESTUBE op en plaats deze terug in het heuptasje. De RESTUBE is nu weer klaar voor het volgende gebruik.

Gebruik de zwemboei ook om de aandacht trekken van anderen als je in nood bent. Steek de RESTUBE in de lucht en zwaai deze heen en weer. Door de gele signaalkleur valt de RESTUBE zwemboei goed op.

Product Details:

  • Kleur: Azuur blauw, Zwart-Lime
  • Drijfvermogen bij opgeblazen toestand: 75 N
  • Zeer goed zichtbaar door fel gele signaalkleur
  • Met de mond bij te vullen
  • Afmetingen van de tas (LxBxH): 14 x 7 x 5cm
  • Gewicht: 270 g
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 10 jaar
  • Aanbevolen gewicht: Minstens 40 kg
  • Lengte buikgordel: 125 cm
Categorie:
Kleur

, ,

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Restube Sports opblaasbaar drijfhulpmiddel” te beoordelen