• Restube zwemboeien

Restube Swim zwemboei

 84,95 incl. BTW

Azuur-blauw
Zwart-Azuur Blauw
Zwart-Limegroen
Wissen

RESTUBE Swim zwemboei biedt je veiligheid, mobiliteit en vrijheid in het water

De RESTUBE Swim zwemboei weegt slechts 210 gram en is daarmee de lichtste en kleinste in de RESTUBE familie. Dankzij het geringe en compacte formaat en ultra licht materiaal, is deze RESTUBE Swim is perfect voor actieve en ambitieuze zwemmers, triathleten en openwaterzwemmers. Ideaal voor je zwemtraining en beter voor je zwemtechniek.

De RESTUBE Swim zwemboei is stijlvol vormgegeven en kan zowel horizontaal als verticaal gedragen worden. Je activeert hem door aan de trekknop te trekken waardoor hij zich vanzelf opblaast. Als je het heuptasje (Incl. Fluitje) verticaal bij je draagt, ondervind je minder weerstand tijdens het zwemmen. Perfect voor openwaterzwemmen, triatlon en andere sporten in het water. De RESTUBE Swim kan ook gebruikt worden bij duiken, snorkelen en andere watersporten.

De volledige opgeblazen RESTUBE gele zwemboei heeft een drijfvermogen van 75N /7 KG

Waardoor je je hoofd boven water houden, zodat je tijd hebt in een onveilige situatie om na te denken. De RESTUBE boei is ook met de mond op te blazen. Na gebruik kan je RESTUBE leeg laten lopen dankzij het ventiel en weer opbergen in het heuptasje, zodat je deze een volgende keer weer kunt gebruiken.

100% kwaliteit
De RESTUBE is ontwikkeld in Duitsland. Dankzij samenwerking met universiteiten, ambassadeurs en professionele lifeguards en hulpverleners wordt de RESTUBE technologie continue verbeterd om te kunnen voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

Herbruikbaar

De RESTUBE is na gebruik herbruikbaar. Spoel de RESTUBE af met schoon water en laat hem drogen. Plaats een nieuw 16 grams CO2 patroon in de houder. Het CO2 patroon is zout waterbestendig en roest niet in zeewater. Vouw de RESTUBE op en plaats deze terug in het heuptasje. De RESTUBE is nu weer klaar voor het volgende gebruik.

Gebruik de zwemboei ook om de aandacht trekken van anderen als je in nood bent. Steek de RESTUBE in de lucht en zwaai deze heen en weer. Door de gele signaalkleur valt de RESTUBE zwemboei goed op.

Product Details:

  • Kleur: Ice Mint, Zwart-Azuur blauw, Zwart-Lime
  • Drijfvermogen bij opgeblazen toestand: 75 N
  • Zeer goed zichtbaar door fel gele signaalkleur
  • Met de mond bij te vullen
  • Afmetingen van de tas (LxBxH): 12 x 6 x 4cm
  • Gewicht: 210 g
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 10 jaar
  • Aanbevolen gewicht: Minstens 40 kg
  • Lengte buikgordel: 125 cm
Categorie:
Kleur

, ,

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Restube Swim zwemboei” te beoordelen