• Smith helmen

Smith Forefront 2 Mips MTB Helm

 174,95 incl. BTW

51-55 CM
55-59 CM
59-62 CM
Matte Sage Red
Wit
Zwart
Wissen

De Smith Forefront 2 Mips MTB Helm is ideaal voor all-mountain MTB

De Forefront 2 MTB Helm biedt superieure bescherming, ventilatie en oogbescherming. Deze bekroonde Alle Mountain MTB Helm is volledig opnieuw ontworpen. Voor extra bescherming is het Koroyd ® verlengd aan de achterkant van de helm voor extra bescherming.

De Forefront 2 combineert interne luchtkanalen met open inlaat- en uitlaatpoorten voor maximale ventilatie. Deze AirEvac luchtkanalen bevorderen de luchtstroom en voorkomen het beslaan van je fietsbril. De Smith Forefront 2 Mips MTB Helm is voorzien van een roterend vizier met drie standen een MTB All mountain must have!

Geschikt voor: MTB All-mountain – volwassenen en jeugd

Productinformatie:

  • Materiaal – Lightweight Aerocore™ in-mold
  • Helm accessoires Incl. Helmtas
  • Helmmaat – 51cm t/m 62cm
  • Netto gewicht- 380 Gr
  • Koroyd – Ja
  • Mips – Ja

Categorieen: , Tags: ,

Smith Forefront 2 Mips MTB Helm Details:

Smith Forefront 2 Mips MTB Helm heeft een drie standen verstelbaar vizier waardoor er een perfecte integratie van je sportbril of fullface bril mogelijk is.

Smith MTB Helm vizier Actie
Smith MTB Fullface MTB Bril
Smith MTB Helm Fietsbril opbergen
Smith Forefront 2 Mips MTB Helm details

Wat is MIPS en hoe werkt het in een fietshelm?

MIPS ontwikkeld met als doel de fietshelm nog verder te verbeteren ter preventie van hersenschade!

MIPS is een extra laag binnenin je Race of MTB helm. Die laag kan, los van je fietshelm zelf, licht meedraaien op het moment dat je fietshelm contact maakt met de grond bij een botsing of val. De buitenlaag van de fietshelm vangt de grootste klap op. MIPS zorgt ervoor dat je hoofd licht kan mee bewegen binnen in de fietshelm.

Tijdens je valpartij of botsing ben je namelijk in beweging. Je hersenen botsen bij een grote val of botsing tegen de zijkant van je schedel wat schadelijk is voor je hersenen. MIPS helpt dat te verminderen.

Zweedse hersenspecialisten hebben MIPS ontwikkeld, met als doel de fietshelm nog verder te verbeteren ter preventie van hersenschade!

Maat

, ,

Kleur

, , ,

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smith Forefront 2 Mips MTB Helm” te beoordelen