SurfEars 3.0 oordoppen

 45,95 incl. BTW

7 op voorraad

SurfEars 3.0 oordoppen, bescherm jezelf tegen een oor infectie

SurfEars 3.0 oordoppen laten geluid door, houden water, bacteriën en ander viezigheid tegen ter voorkoming van een zwemmers oorinfectie. De oorpluggen set wordt geleverd in een hoesje met oordoppen in verschillende maten die eenvoudig passend te maken zijn voor jouw oren.

Je linker en rechteroor verschillen namelijk van elkaar, daarom worden de oordoppen geleverd in twee kleuren, een kleur voor ieder oor. Zodat je altijd de juiste kleur plug in het juiste oor doet!

In de 3.0 versie van SurfEars zijn zowel de vleugel als het gedeelte waar de plug op zit aangepast. Hierdoor ontstaat een verbeterde en meer natuurlijke pasvorm. De oordoppen zijn nu ook iets zachter en iets dunner. Dit zorgt voor meer draagcomfort en een betere pasvorm in het oor, ook de leash van de 3.0 versie zijn steviger.

Surfers oor

Een surfers oor ontstaat doordat knobbeltjes bot (exotose) in de gehoorgang gaan groeien. Dit gebeurt bij blootstelling aan water kouder dan 20 graden en wind. De extra botgroei is een natuurlijk afweermechanisme waarmee het lichaam het trommelvlies probeert te beschermen. Om een surfers oor operatie te voorkomen doe je er goed aan om SurfEars te dragen.

Zwemmersoor

Een zwemmersoor is een pijnlijke aandoening waarbij de huid in het oor kanaal geïnfecteerd is geraakt. Het ontstaat doordat water opgesloten komt te zitten in het buitenste oorkanaal. De plek voor bacteriën om een infectie te veroorzaken. Deze aandoening komt vaak voor bij zwemmers.

Categorie:

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SurfEars 3.0 oordoppen” te beoordelen