• Wahoo Fitness

Wahoo ELEMNT ROAM GPS Fietscomputer

 348,95 incl. BTW

3 op voorraad | levertijd: 5-7 werkdagen

De Wahoo Elemnt fietsnavigatie is ontwikkeld voor fietsers, triathleten die meer willen weten dan alleen hun snelheid en afstand. Met de Wahoo ELEMNT ROAM GPS Fietscomputer koppel je namelijk gemakkelijk een hartslag- cadans- of snelheidssensor aan je fiets GPS. Deze sensoren zijn los verkrijgbaar, maar wanneer je kiest voor de Wahoo ELEMNT ROAM GPS Fietscomputer Bundle zijn ze standaard inbegrepen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het de eerste Wahoo fietscomputer is met een kleurenscherm.

In combinatie met het kristalheldere 2,7″ Gorilla Glass©-scherm is het nu gemakkelijker om je routes en gegevens te zien. Dit verbetert je focus tijdens je fietsrit. De ELEMNT ROAM bevat ook een omgevingslichtsensor, zodat de achtergrondverlichting van het scherm en de LED-verlichting zich automatisch aanpassen aan de lichtomstandigheden, zowel binnen als buiten. De langere levensduur van de batterij geeft je 17 uur fiets plezier voordat je de batterij moet opladen. De ELEMNT ROAM GPS-fietscomputer laat je door zijn navigatiefuncties en krachtige integraties  eenvoudig je omgeving verkennen. Van een stapsgewijze routebeschrijving tot aan de snelste weg naar huis.

De TICKR hartslagmeter, RPM Speed sensor en de RPM Cadans sensor koppelen naadloos met de Wahoo ELEMNT ROAM GPS Fietscomputer zodat je direct live, nauwkeurige prestatiestatistieken kunt krijgen.

Categorie: Tag:
Garantie

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wahoo ELEMNT ROAM GPS Fietscomputer” te beoordelen