• Yonda Sports

Yonda Ghost 2 Wetsuit Dames

 675,00 incl. BTW

M
MT
ML
L
S
SM
ST
XS
XL
Wetsuit Maattabel

Yonda Wetsuit Maattabel Vrouwen

Maat XS S SM ST M MT ML L XL XXL
Lengte (cm) 124 - 161 155 - 170 155 - 173 173 - 177 161 - 172 175 - 182 167 - 177 167 - 180 175 - 182 175 - 185
Borstomvang (cm) 71 - 81 76 - 86 81 - 91 76 - 86 86 - 96 86 - 96 86 - 96 96 - 106 101 - 111 111+
Gewicht (Kg) 41 - 51 49 - 55 50 - 62 53 - 62 55 - 65 60 - 72 60 - 74 60 - 75 60 - 78 66 - 82+
Wissen

Yonda Ghost 2 is een zeer hightech geavanceerde dames wetsuit.

De Yonda Ghost 2 is ontworpen om een zo goed mogelijke dynamische flexibiliteit te bieden aan de triathleet.

Dit High Performance wetsuit verbetert je watergevoel en geeft je een ultieme zwem, wedstrijd ervaring.

De 4-way stretchpanelen zijn gemaakt van nieuw 59: 59 ™ O.5mm Aerodome Yamamoto neopreen en beloven een toonaangevende flexibiliteit, soepelheid, duurzaamheid en treksterkte.
Op het lichaam verbeteren de 4,5 mm 40-cell Aerodome Yamamoto neopreen panelen de lichaamspositie en het drijfvermogen, wat de zwemslag efficiëntie verder verbetert.

Over de kwaliteit kunnen we zeggen; Yonda Sports Wetsuits levert maatwerk, comfort, duurzaamheid.

Belangrijk detail alle belangrijke naden zijn dubbel getapet.

Voor de prestatie gerichte triathleet staat het Yonda Ghost 2 wetsuit bekend om bliksemsnelle transities dankzij de unieke easy off “slippy” voering.
Bekijk hier de video: Yonda Snelle transitie

Categorie: Tag:
59-59 ™ 4 way stretch, flexibel en duurzaam neopreen.

Yonda’s exclusieve NEW high tech neopreen van 0,5 mm is net zo flexibel als Yamamoto 40 cel, maar is ook zeer sterk en duurzaam dankzij de ongeëvenaarde hoge treksterkte eigenschappen. Het is het meest innovatieve neopreen dat vandaag de dag beschikbaar is, waardoor de Ghost II de beste van de concurrentie is.

Vector Catch trek en duwfase paneel

Dit paneel uit hydrofobe stof sluit aan op je onderarm als een tweede huid.  Ook verbetert de stof je gevoel voor de trekfase fase en duwfase in je zwemslag waardoor je meer focus in je zwemslag brengt. Dit gevoel ontbreekt bij alternatieve wetsuits waar het volledige neopreen en geen hydrofone stof de volledige onderarm omsluit.

10K KOLLAR

Yonda gebruikt een ’10k kraag’ in de nek, getest door lange-afstand openwaterzwemmers en triathleten resultaat bijna tot geen irritatie. Deze zachte soepele stof sluit zo goed mogelijk rondom de hals en zorgt voor een goede afdichting wat voorkomt dat er water in het pak komt.

AERODOME Neopreen

Aerodome neopreen kenmerkt zich door kleine luchtzakjes die tussen de neopreen lagen zijn ondergebracht. Hierdoor heeft een Yonda wetsuit 30% meer drijfvermogen vergelijking met gewoon neopreen. Het ‘dimple’ effect van Aerodome verhoogt het hydrodynamische oppervlak van het wetsuit, waardoor de oppervlaktewrijving afneemt en de snelheid en stroomlijn toeneemt. Je snijdt door het water!.

Reverse zipper

Alle Yonda pakken hebben een omgekeerde rits. Onderzoek heeft aangetoond dat dit meest populair is bij triathleten. Dit betekent dat andere atleten je rits niet naar beneden kunnen trekken tijdens het zwemmen, en dat het koord dicht bij je handen is, dus gemakkelijk te bereiken!

Y-SEAM

Yonda heeft een diagonale naad ontwikkeld, die verschilt van de conventionele horizontale naden. De Y-vorm is een stuk sterker hierdoor en kan de treksterkte in drie richtingen aan hierdoor wordt veel spanning in de kritische delen van het pak weggenomen.

Y-STRETCH zijpaneel ™

Je Arm rotatie is een belangrijk onderdeel van je zwemslag het Y-Stretch zijpaneel vergroot je rotatie i.p.v. dat het je arm fixeert. Dit voorkomt vermoeidheid in de schouders en bovenarm een absolute Must Have voor triathleten.

V - FORCE FLEX SYSTEEM ( VFF ) ™

Je heup rotatie is een belangrijk onderdeel van je zwemslag het Y-Stretch zijpaneel vergroot je heup rotatie i.p.v. dat het je heup fixeert. Een beter voortstuwing schept ook een betere ligging, stroomlijn en vermindert de hartslag waardoor dit wetsuits een van de efficiënte pakken op de markt is in zijn klasse.

YAMAMOTO SCS

Yamamoto is de wereldleider in kwalitatief en innovatief wetsuit neopreen. Bekend om het superieure comfort, de soepelheid en de flexibiliteit. Yonda gebruikt Super Composite Skin (SCS) de maatstaf in coating van het glad neopreen voor de snelste wetsuits. SCS vermindert de wrijving en verbetert de snelheid door het water. Yamamoto SCS wordt in het hele pak gebruikt voor een optimale zwem prestatie.

Y-KICK SYSTEEM™

Dit pak is zo ontworpen dat u geen smeermiddel hoeft te gebruiken om het snel uit te trekken. De unieke gladde voering zorgt ervoor dat het pak bliksemsnel van de benen glijdt. Recente test plaatsen Yonda in de top van de snelste, zo niet de snelste transitie tijden!

Maat

, , , , , , , ,

levertijd

  1. Marleen Wilschut

    Een heel comfortabel wetsuit van top kwaliteit. De flexibele armpanelen geven mijn armen veel bewegingsvrijheid, dus ontspannen zwemmen zonder weerstand en dus ook zonder pijnlijke schouders. Verder is het een snel pak: sluit mooi aan, glijdt super door het water en het hoge drijfvermogen geeft een fijne ligging. En het pak en de naden zijn mooi afgewerkt. Kortom: perfect!

Een beoordeling toevoegen