• Yonda Sports

Yonda Ghost SwimRun Wetsuit Heren

 427,95 incl. BTW

M
MT
ML
L
S
SM
XS
XL
Wetsuit Maattabel

Yonda Wetsuit Maattabel Mannen

Maat XS S SM ST M MT ML L XL XXL
Lengte (cm) 161 - 173 167 - 172 170 - 175 173 - 182 170 - 177 177 - 187 175 - 194 177 - 187 175 - 193 180 - 195
Borstomvang (cm) 86 - 91 91 - 96 91 - 96 96 - 101 96 - 101 96 - 101 101 - 106 106 - 111 114 - 127 127+
Gewicht (Kg) 55 - 62 58 - 64 63 - 68 64 - 72 64 - 70 68 - 75 78 - 86 70 - 85 76 - 90 89 - 100
Wissen

Yonda ghost swimrun wetsuit

Yonda Ghost SwimRun is speciaal ontworpen voor SwimRun wedstrijden. De Yonda Ghost SR biedt superieure flexibiliteit, soepelheid, pasvorm en comfort.

Je kunt dit wetsuit optimaal aanpassen aan je behoeften tijdens het zwemmen of hardlopen.

Met Yamamoto 1.5mm Cell 39 AQUA PULL neopreen in de armen, schouders, oksels en aparte armen zul je geen comfortabelere, flexibeler en duurzamer pak vinden.

Door de 7 mm Aerodome dij zijpanelen heb je drijfvermogen voldoende en hoef je geen Pull Buoy meer mee te nemen tijdens je race. De ritssluiting aan de voorkant biedt meer comfort tijdens het hardlopen en het sterke nylon achterpaneel laat je gemakkelijk van hellingen afglijden.

De SR wordt geleverd met een fluit, kompas en binnen- en achterzakken aan de voorkant.

Categorieen: , Tag:
59-59 ™ 4 way stretch, flexibel en duurzaam neopreen.

Yonda’s exclusieve NEW high tech neopreen van 0,5 mm is net zo flexibel als Yamamoto 40 cel, maar is ook zeer sterk en duurzaam dankzij de ongeëvenaarde hoge treksterkte eigenschappen. Het is het meest innovatieve neopreen dat vandaag de dag beschikbaar is, waardoor de Ghost II de beste van de concurrentie is.

Vector Catch trek en duwfase paneel

Dit paneel uit hydrofobe stof sluit aan op je onderarm als een tweede huid.  Ook verbetert de stof je gevoel voor de trekfase fase en duwfase in je zwemslag waardoor je meer focus in je zwemslag brengt. Dit gevoel ontbreekt bij alternatieve wetsuits waar het volledige neopreen en geen hydrofone stof de volledige onderarm omsluit.

10K KOLLAR

Yonda gebruikt een ’10k kraag’ in de nek, getest door lange-afstand openwaterzwemmers en triathleten resultaat bijna tot geen irritatie. Deze zachte soepele stof sluit zo goed mogelijk rondom de hals en zorgt voor een goede afdichting wat voorkomt dat er water in het pak komt.

AERODOME Neopreen

Aerodome neopreen kenmerkt zich door kleine luchtzakjes die tussen de neopreen lagen zijn ondergebracht. Hierdoor heeft een Yonda wetsuit 30% meer drijfvermogen vergelijking met gewoon neopreen. Het ‘dimple’ effect van Aerodome verhoogt het hydrodynamische oppervlak van het wetsuit, waardoor de oppervlaktewrijving afneemt en de snelheid en stroomlijn toeneemt. Je snijdt door het water!.

Normal YKK extra long front zipper

Alle Yonda pakken hebben een omgekeerde rits, behalve de Swim Run pakken. De rits(sluit van onder naar boven) zit op de voorzijde en is extra lang. Op die manier kun je keuzes maken hoever je de rits open zet na het zwemmen tijdens het hardlopen. De rits is een hoogwaardige YKK Rits!

Y-SEAM

Yonda heeft een diagonale naad ontwikkeld, die verschilt van de conventionele horizontale naden. De Y-vorm is een stuk sterker hierdoor en kan de treksterkte in drie richtingen aan hierdoor wordt veel spanning in de kritische delen van het pak weggenomen.

Y-STRETCH zijpaneel ™

Je Arm rotatie is een belangrijk onderdeel van je zwemslag het Y-Stretch zijpaneel vergroot je rotatie i.p.v. dat het je arm fixeert. Dit voorkomt vermoeidheid in de schouders en bovenarm een absolute Must Have voor triathleten.

V - FORCE FLEX SYSTEEM ( VFF ) ™

Je heup rotatie is een belangrijk onderdeel van je zwemslag het Y-Stretch zijpaneel vergroot je heup rotatie i.p.v. dat het je heup fixeert. Een beter voortstuwing schept ook een betere ligging, stroomlijn en vermindert de hartslag waardoor dit wetsuits een van de efficiënte pakken op de markt is in zijn klasse.

YAMAMOTO SCS

Yamamoto is de wereldleider in kwalitatief en innovatief wetsuit neopreen. Bekend om het superieure comfort, de soepelheid en de flexibiliteit. Yonda gebruikt Super Composite Skin (SCS) de maatstaf in coating van het glad neopreen voor de snelste wetsuits. SCS vermindert de wrijving en verbetert de snelheid door het water. Yamamoto SCS wordt in het hele pak gebruikt voor een optimale zwem prestatie.

Y-KICK SYSTEEM™

Dit pak is zo ontworpen dat u geen smeermiddel hoeft te gebruiken om het snel uit te trekken. De unieke gladde voering zorgt ervoor dat het pak bliksemsnel van de benen glijdt. Recente test plaatsen Yonda in de top van de snelste, zo niet de snelste transitie tijden!

Maat

, , , , , , ,

  1. Rick

    Echt een geweldig pak! Super makkelijk aan te trekken en het materiaal is heel soepel rond de schouders. Gekocht voor de Lofoten Swimrun in Noorwegen en om in te trainen met mijn greenland kajak. De speciale aanpassingen voor de swimrun passen ook heel goed bij een ideaal kajakwetsuit. Dat had ik zo bedacht, en dat pakt ook erg goed uit:):)

Een beoordeling toevoegen